•
•
•
•
•
KOVA  BURCU    devamı
•   Kendinize bir dünya yaratarak orada gönlünüzce yaşamak istersiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek, onlara kulak vermek daha doğru gelir. Özgürlük ihtiyacınız artar. Zaman zaman beklenmedik, kışkırtıcı, altüst edici, ümitsizliğe düşürücü durumlar da yaşanabilir. Basit değişiklikler bazen hayal kırıklığı yaratarak korkutabilir.
•  Evlilik, birliktelikler, ortaklıklar, birebir karşılıklı menfaatlere dayanan ilişkiler, özel ilişkiler yönünden sınavlardan geçmek zamanıdır. Küsmeler, gücenmeler, yanlış anlaşılma veya ifade edişler çok olur. Daha evvel hiç karşılaşmadığınız yeni tecrübelerle karşılaşabilir ve zorlanabilirsiniz.
•   Sorumluluk artışı olur, pekçok şeyden siz hesap vermek durumunda kalabilirsiniz. Aslında bu konularda yanlışlar, hatalı alınmış kararlar, zedelenmiş durumlar karşınıza dikilir. Verilecek dersleri alarak gerekeni yapmak ve böylece ilişkileri sağlamlaştırmak gerekir. Kolay olmasa da imkansız değildir. İlişkilerde güveni ve saygıyı öne çekerek, kişisel istekleri geri atmak ve daha dikkatli daha disiplinli olmak  sorunları yumuşatacaktır. Geçmişi düşünerek kabahatlilik, suçluluk veya suçlu o hissine kapılmadan objektif bir bakışla bakmalıdır. Yoksa işe birde hastalıklı durumlar eklenebilir.
•  Gizli ilişkiler varsa etkilenir ve sıkıntılı durumlara yol açabilir. Belki rezil olmazsınız ama durumunuz sarsılabilir.
•   Özellikle 9 – 15 Şubat arası doğmuşlar için bu yıl ağırlıktaki bir durum da fazla hayal ve fantezilere kapılma girdabıdır. Gerçeklere uymayan ama öyle olması arzu edilen veya öyle kabul edilen şekilde yaşamak istenir. İçe dönüklük artar. Dışa karşı ise fazla  şefkatli, anlayışlı olunur ki bu da aslında içsel bir tatmindir. Dış etkilere karşı hassasiyet ve karşı koymada zorlanma görülür. Huzursuzluk, tedirginlik, kendi için üzülme, moral olarak zayıf hissetme, amaçsız kalmış gibi tutunacak bir dal bulmada zorlanma görülebilir.
•Alışkanlık ve keyif veren şeylere ihtiyaç artar. Bir diğer yandan da fazlaca idealist olunur fakat genellikle gerçekleşmesi pek mümkün olmaz.
•  Mistik, dini, felsefi, doğaüstü konular, soyut bilimlere karşı ilgi artar. Çeşitli soyut deneyimler yaşanabilir. Maneviyat yönünde açılımlar olur.  
•  
                            h